Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Featured

До 2021 година сите смартфони ќе бидат без рамки

Уделот на смартфоните со екрани кои го покриваат речиси целиот преден дел на телефонот, или таканаречените телефони „без рамки“ ќе достигне 45 проценти оваа година. Овие предвидувања се презентирани во…

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Најмоќниот смартфон на HTC пристигнува во април

Благодарение на „протекувањето“ на информации на Твитер, веќе јавноста дозна одредени детали околу новиот паметен телефон на HTC, наречен U12. Токму овој телефон ќе го најави враќањето на оваа компанија…