Sony RX0 II е најмал и најлесен ултракомпактен фотоапарат на светот

Sony претстави нов додаток во својата популарна серија компактни фотоапарати, најмалиот и најлесен фотоапарат на светот, RX0 II (модел DSC-RX0M2). Со надградба

Повеќе

Ако ги имате овие лозинки на социјалните мрежи, веднаш променете ги

Британскиот национален центар за сајбер безбедност утврдил дека корисниците на своите интернет профили најчесто како лозинки ја користат низата броеви

Повеќе