Категорија: ГАЏЕТИ

ГАЏЕТИ, Тренди

(ВИДЕО) Докажано: Red Dead Redemption 2 работи на телефон

Еден играч покажа како иконскиот наслов на Rockstar функционира на паметен телефон. Една од повозбудливите работи во светот на компјутерскиот хардвер во моментов се лаптопите базирани на ARM процесори. Накратко,…

ГАЏЕТИ, Тренди

Дали би се осмелиле? Nuca секоја ваша фотографија ја претвора во порнографија

Nuca е камера која може да ја претвори секоја фотографија од некој човек во експлицитна содржина. Ако овој концепт ви изгледа одвратен, не сте единствените, но очигледно тоа е поентата…

ГАЏЕТИ, Топ

Samsung Electronics го претстави првиот фрижидер во ЕУ со класа за енергетска ефикасност „А“ со долен замрзнувач со сеопфатно ладење

Новиот фрижидер со долен замрзнувач со сеопфатно ладење RB6000D нуди енергетски ефикасно искуство благодарение на неговиот нов дигитален инвертер компресор заедно со AI Energy Mode и зголемен капацитет Samsung Electronics…

ГАЏЕТИ, Тренди

Доаѓаат големи промени во Diablo IV: Нема сите да бидат среќни поради тоа

Новата, четврта сезона за Diablo 4 ќе дојде нешто подоцна од планираното. Тековната сезона е продолжена до 14 мај, соопшти Blizzard, наведувајќи големи промени во основните системи на играта. Накратко,…

ГАЏЕТИ, Тренди

Игрите доаѓаат и на LinkedIn

Игрите се можеби последното нешто што би го очекувале на социјалната мрежа посветена на работата и нешто поофицијалните меѓучовечки односи, но тие сепак би можеле да се појават таму. Facebook…