Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Паметните телефони наскоро добиваат „непробојно“ стакло

Производителите на паметни телефони за заштита на екраните на своите уреди најчесто користат хемиски зајакнато стакло “Gorilla Glass”. Тоа наскоро би можело да се промени со оглед на тоа што…

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Како изгледа работен ден во „галаксијата“ на Samsung (ВИДЕО)

Роботи што имаат емоции се главни „ликови“ во новиот рекламен спот на компанијата за мобилна технологија и електронски уреди Samsung. Во спотот е прикажана галаксијата на Samsung, односно еден работен…