Категорија: Топ

СОФТВЕР, Топ

Андроид 14 известува кога се прави скриншот, некои апликации веќе го спроведуваат ова

Андроид 14 ја зајакнува приватноста со функција која може да ве извести кога некој ќе направи скриншот од вашата кореспонденција, а некои апликации веќе го спроведуваат тоа. Германската шопинг апликација…

ИНТЕРНЕТ, Топ

Вие сте во голема опасност ако го правите ова додека користите итернет

Според извештајот на Dashlane, компанијата зад популарниот менаџер за лозинки со исто име, има забележителен позитивен тренд кога станува збор за безбедноста на лозинката, но се уште има простор за…

СОФТВЕР, Топ

Google Maps добива нова функција, дали ќе ја користите?

Google Maps добива неколку нови ажурирања, вклучително и едно дизајнирано да ви помогне да правите планови со пријателите. Новата „социјална“ функција е дизајнирана да ви овозможи да го префрлите планирањето…