Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Немојте да го подигнувате телефонот во потрага по подобар сигнал (ВИДЕО)

Лошиот сигнал на смартфонот може да ви го расипе денот, посебно доколку итно ви треба мрежа. Што луѓето најчесто прават кога ќе останат без мрежа? Го креваат телефонот во воздух,…