Стипендии за Академијата за сајбер-безбедност од „Сеавус едукативниот и развоен центар“

Во чекор со светските трендови и во согласност со потребите на нашиот пазар, „Сеавус едукативниот и развоен центар“ постојано работи

Повеќе

Грешки што не би требало да ги направите на службениот компјутер

Поголем дел од нас користат компјутери на работа по осум или повеќе часа дневно. Службените компјутери ги носиме и дома,

Повеќе

Hyundai го прекинува производство на четири дизел модели

Компанијата ќе се фокусира на хибриди базирани на бензински мотори Корејскиот производител Hyundai очигледно ги следи светските трендови, бидејќи започнува

Повеќе

Интерактивни прошетки: 20 веб сајтови кои нудат физичко искуство

Модерните технологии ги стимулираат веб агенциите да ги тестираат своите граници, да доаѓаат до амбициозни идеи и да оживуваат неверојатни

Повеќе