Singular е прва македонска компанија која доби меѓународна награда за мулти платформско решение

Singular (singular.uk), софтверска компанија со канцаларии во Скопје се здоби со признание за најдобар iGaming провајдер на мулти платформски софтвер.

Повеќе

Android го поправа авионскиот режим: Нема повеќе исклучување на безжичните слушалки

Вашиот авион се подготвува да полета, а стјуардесата последен пат ве предупредува да ги исклучите сите електронски уреди. Го вклучувате

Повеќе