Категорија: Тренди

ПРИЈАТЕЛИ, Тренди

Huawei Global Analyst Summit 2020: Фокусирање на градење интелигентен екосистем и лесна поврзаност

На Huawei Global Analyst Summit 2020 во Шенжен, Huawei Consumer Business Group (CBG) беше домаќин на дискусија со новинари и аналитичари за најновите трендови во индустријата, иновативните технологии и развојот…

СОФТВЕР, Тренди

Дваесет и три држави побарале технологија за следење од Apple

Властите на 23 држави во светот побарале пристап до технологија за следење контакти од компаниите Apple и Google. Двете компании соопштија дека неколку американски сојузни држави и 22 други земји…