Ознака: Vivo

СОФТВЕР, Тренди

Следната верзија на OriginOS пристигнува на 9. декември, ќе се вика Ocean (ВИДЕО)

OriginOS е софтверска платформа на компанијата Vivo и наскоро ќе добие нова верзија. Новото издание доаѓа на 9 декември и ќе се вика OriginOS Ocean. Според извештаите, најмалку десет смартфони…