Категорија: Тренди

AV, Тренди

Новите слушалки на Apple нема да имаат „лева“ и „десна“

Во изминатите недели се појавија неколку наводно проверени информации, иако неофицијални, за можностите и спецификациите на новите слушалки на Apple, AirPods Studio. Неколку независни дојавувачи и портали во изминатите денови објавија…

МОБИЛНИ, Тренди

Realme X3 SuperZoom на фотографии во живо

Популарните дојавувачи Digital Chat Station и Ishan Agarwal ни овозможуваат да видиме како изгледа претстојниот Realme X3 SuperZoom телефон. Покрај фотографиите на телефонот, објавени се и спецификациите кои укажуваат на Qualcomm Snapdragon 855+…

ИНТЕРНЕТ, Тренди

Не кликајте на сомнителни линкови – се шири измама за нова дигитална криптовалута

Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика при МВР детектира постоење наводна кампања, во која лица преку социјалните мрежи или преку своите приватни имејл-адреси таргетираат македонски корисници и испраќаат линкови…