Категорија: Топ

МОБИЛНИ, Топ

Galaxy S24 Ultra создава нови стандарди за издржливост и визуелна јасност на екраните со Gorilla® Armor на Corning®

Corning овозможува невидена издржливост и максимално визуелно искуство на најновиот водечки паметен телефон на Samsung со неговото најцврсто, најотпорно на гребење и оптички најнапредно стакло Gorilla® досега Samsung Electronics Co.,…