Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Featured

Два iPhone телефона експлодираа во рок од два дена

По скандалот поради намерното забавувањето на старите модели на iPhone, Apple деновиве се соочува со нова непријатност. Како што објавија повеќе респектабилни медиуми, паметните телефони на Apple почнаа да експлодираат…

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

До крајот на 2023 над 90 проценти од возрасните ќе имаат смартфон

Користењето на паметните телефони продолжува да расте. До крајот на 2023 година се очекува над 90 отсто од возрасните граѓани во развиените земји да имаат паметен телефон, се наведува во…

МОБИЛНИ, Featured

Корисниците пак имаат проблеми со батеријата на Galaxy Note 8

Компанијата Samsung изјави дека постојат одредени проблеми со батеријата на мобилниот телефон Galaxy Note 8. Daily Mail пишува дека корисниците на телефонот се пожалиле дека не можат да го вклучат својот…