Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Тренди

Пад на продажбата на телефони – овие производители доминираат во третиот квартал

Третиот квартал од 2022 година е зад нас, а Canalys сега ни ги носи резултатите од испораката на паметни телефони во споменатиот период. Комбинацијата на различни фактори доведе до тоа…