Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Тренди

Samsung ќе го зголеми производството за претстојните Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4

Според неодамна објавениот документ, Samsung планира да го зголеми производството на следната генерација на премиум уредите Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 следната година. Поевтиниот и попопуларен…