Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Топ

Вашиот телефон успори? Време е за мал сервис што можете сами да го направите

На телефоните, исто како и на автомобилите, одвреме-навреме им треба малку грижа. Ова не значи конкретна посета на сервисот, туку „мал сервис“ кој можете да го направите дома. Сите сме…

МОБИЛНИ, Тренди

Apple намерно ги успорувал телефоните: Масовна тужба, отштета во милијарди

Пред шест години беше докажано дека Apple намерно ги намалува перформансите на iPhone уредите за да ги направи батериите да траат што е можно подолго – тие користеа софтверски ажурирања…

МОБИЛНИ, Тренди

Се сеќавате на стариот Samsung E700? Тој беше почестен со нов модел

Преклопните телефони на Самсунг станаа незаменлив дел од технолошката историја, а сега јужнокорејскиот гигант реши да му оддаде почит на еден од најпопуларните вакви модели – Самсунг Е700, кој се…

МОБИЛНИ, Тренди

Протече информацијата за капацитетот на батеријата на новиот телефон Honor кој се свиткува

Според упатените, Honor планира да лансира најмалку три нови свитливи телефони следната година, а се чини дека добивме информација за батеријата на еден таков модел. Најновиот свитлив телефон во портфолиото…

МОБИЛНИ, Топ

Samsung и тимот Galaxy во соработка со актерката Ема Мејерс и тимот Galaxy го претставија филмот „Epic Worlds“ снимен со телефонот Galaxy S23 Ultra

Заедничкиот видео проект ги демонстрира исклучителните можности на камерата на Galaxy S23 Ultra во сите услови  Samsung Electronics денеска ја претстави крајната верзија на уникатниот кинематографски проект „Epic Worlds“ снимен…