Се приближуваме до крајот на 2021 година и дојде време Google да ги објави омилените Android апликации и игри. Објавена е листа со омилени апликации на корисниците на Android.

Google во Best of 2021 спомена голем број апликации и игри, вклучувајќи и некои скриени програми.

Титулата за најдобра апликација ја доби Balance – непозната алатка за медитација. Pokemon Unite е омилената игра за оваа година.

Целосната листа со апликации може да ја погледнете ТУКА.

Oна што е интересно е тоа што корисниците на Android во САД ја изгласаа Paramount+ како најдобра апликација за 2021 година, а најдобра игра Garena Free Fire MAX.

Извор: B92.net