Стави игла во телефонот: Кога ќе видите зошто, ќе ви стане јасна оваа лудост

Колку пати сме сакале да исчистиме некој дел од телефонот а не сме можеле, бидејќи не е достапно. Ова видео ќе ви покаже еден начин.
Покрај тоа има уште седум други супер трикови. Погледнете и уверете се сами…