Ознака: Xbox Series X

ГАЏЕТИ, Тренди

Луѓето масовно купувале погрешна конзола, продажбата скокнала за 700 проценти!

Компанијата Microsoft ненајдено и поради сличните имиња на последните две верзии на конзолата Xbox, ја зголеми продажбата на старата конзола за речиси 750 проценти! Моментно актуелен е Xbox Series X,…