Ознака: Galaxy S22

МОБИЛНИ, Тренди

Голема надградба на серијата телефони на Samsung – Galaxy S22

Samsung неодамна донесе голема надградба на овогодинешната flagship серија, а таа најмногу е фокусирана на камерите. Но, наскоро ќе пристигне надградба на минатогодишната премиум серија. Додуша, не толку голем, но…

МОБИЛНИ, Тренди

Некои функции од Galaxy S22 серијата ќе бидат испорачани и на постарите телефони

Нема да ви биде потребен некој од Galaxy S22 уредите за да ги користите најновите софтверски трикови на Samsung. Јужнокорејската компанија ветува дека ќе го донесе One UI 4.1 интерфејсот…