Категорија: Тренди

ИНТЕРНЕТ, Тренди

Facebook ги зголеми приходите и бројот на корисници за време на пандемија

Facebook објави голем раст на приходите и бројот на корисници во првиот квартал, но предупреди за знаци на опаѓање на приходите од рекламирање како резултат на негативното влијание на пандемијата…

МОБИЛНИ, Тренди

Galaxy Fold 2 гласини: 120Hz екран, поддршка за S Pen и пониска цена

Samsung го подготвува наследникот на Galaxy Fold флексибилниот телефон, кој ќе биде нешто поевтин и многу подобар. Рос Јанг од Display Supply Chain Consultants објави неколку информации за претстојниот уред, вклучувајќи…