Категорија: Топ

МОБИЛНИ, Топ

Нови рендери укажуваат на iPhone 12 дизајн без засек во дисплејот

Иако не делат барем шест месеци од објавата на следната генерација на iPhone уреди, гласините за претстојните премиум телефони се се почести. Најновите информации пристигнуваат од словачкиот сајт “Svetapple”, кој објави…