Категорија: НАЈНОВИ

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Samsung Galaxy Note 8 доаѓа со 6,3-инчен екран и двојна камера?

Пролетните топ модели на Samsung веќе некое време се наоѓаат во продавниците, па дојде време се интензивирање на шпекулациите околу есенскиот ударен модел. Уште кон крајот на минатата година можеше…