Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

HTC U11 ќе добие надградби на Android O и P

HTC во јуни ќе го издаде својот нов ударен телефон  HTC U11. Непосредно пред излегувањето на пазарот стигнуваат и првите информации за идната софтверска поддршка за овој уред. Информациите стигнуваат од самиот HTC,…