Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Featured

Не го употребувате телефонот подолг временски период? Google ќе ги избрише вашите податоци…

Безбедносните копии од податоците од вашиот паметен телефон сепак имаат “рок на траење” и се бришат ако паметниот телефон не го користите две недели… Благодарение на низата од помали подобрувања…

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Samsung потврди дека ќе објави флексибилен смартфон во 2018 година

Јужнокорејската компанија Samsung ги потврди плановите за пуштање на флексибилен смартфон за следната година. Информациите дојдоа од претседателот на компанијата за време на настан во Јужна Кореја, каде што главната…