Ознака: Grand Theft Auto

ГАЏЕТИ, Тренди

Ова е причината зошто видео игрите се толку скапи

Во средата, британските регулатори го блокираа спојувањето помеѓу Microsoft и Activision Blizzard поради импликациите во врска со cloud гејмингот. Покрај фактот дека одлуката значително ќе влијае на иднината на двете…