Оваа опција на телефонот може да се користи за да се вклучи датум на истекување на пораката и може да се креира код за да се отвори пораката.

За да ги заштитите вашите доверливи информации, можете да ја вклучите опцијата Доверлив режим во Gmail.

Оваа опција на телефонот може да се користи за да се вклучи датум на истекување на пораката и може да се креира код за да се отвори пораката.

За да ја активирате опцијата, потребно е да креирате нова порака, a потоа на дното да кликнете на иконата за да го овозможите доверливиот режим.

Датумот на истекување и лозинката се поставени таму, и ако е избрано испраќање со СМС, примачот ќе ги добие во пораката.

Исто така, откако ќе ја испратите е-поштата, можно е да го отстраните пристапот пред истекот на рокот, со избирање на опцијата „отстрани пристап“.

Погледнете го видеото:

 Извор: B92.net