Остана уште еден ден до виртуелниот настан Unbox and Discover, на кој компанијата Samsung Electronics ќе ги открие најсовремените иновации на полето на телевизорите.

Во меѓувреме, Samsung објави тизер видео, кои ги најавува некои од новите технологии и искуства, кои ќе бидат претставени утре.

Настанот во вторник ќе почне во 16 часот, a преносот во живо ќе може да следи на Samsung Newsroom и Samsung.com.