Ознака: Samsung

ГАЏЕТИ, Топ

Преносливиот проектор Samsung Freestyle сега е достапен во Македонија!

Неговиот лесен и компактен дизајн и моќната технологија нудат неограничени можности за забава внатре и надвор од домот Преносливиот проектор Samsung Freestyle конечно е достапен и во Македонија по препорачана…

МОБИЛНИ, Тренди

Samsung казнет во Австралија поради погрешно рекламирање

Австралискиот регулатор на пазарот објави дека судот наредил локалната филијала на Samsung Electronics да плати казна од 14 милиони австралиски долари (9,65 милиони американски долари) за погрешни реклами за водоотпорноста…

МОБИЛНИ, Тренди

Samsung во неволја поради големиот број непродадени телефони

Глобалниот пазар на телефони се очекува да опаѓа поради стравувањата од растечка глобална рецесија. Ова е една од причините што водечките производители на телефони го намалуваат производството, за да немаат…

ПРИЈАТЕЛИ, Топ

Samsung ја претстави новата линија на Bespoke уреди на виртуелниот настан Bespoke Home 2022 година

Samsung Electronics ја проширува визијата на Bespoke Home претставувајќи ги новите приспособливи опции за дизајн, попаметни опции за поврзување и одржливи решенија за продолжување на животниот циклус на производите Компанијата…

МОБИЛНИ, Тренди

Samsung го намалува производството на мобилни телефони за 30 милиони уреди

Јужнокорејските медиуми пишуваат дека Samsung годинава ќе произведе 33 милиони мобилни телефони помалку. Три фактори се клучни за намалување на производството, а тоа се инфлацијата и потрошувачката на потрошувачите, сегашниот…