Instagram воведе портрет мод и нов начин на тагнување на пријателите во Stories

Социјалната мрежа Instagram за корисниците на својата апликација подготви два новитета, а тоа се портретниот мод наречен Focus и новиот начин на тагнување на пријателите во Stories со стикери.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

2 × three =