Од овие неуредни десктопи ќе добиете напад на паника

На сите тоа ни се случило: го вклучуваме компјутерот и сфаќаме дека работната површина буквално ни е затрпана со икони. Како што стојат работите, изгледа дека постојат луѓе кои дигиталниот неред го подигнаа (или спуштија) на сосема ново ниво.

Како што стојат работите, корисниците на Twitter во последно време меѓусебно си испраќаат фотографии од ужасно затрпани декстоп позадини на нивните компјутери. Она што е уште полошо, тоа стана тренд.

Како што тоа обично се случува, најпопуларните објави полеска стануваат вирални. Еве едни од подобрите.

Зошто?

 

Кој всушност ужива во ова?

Се чини дека помалку е повеќе, а повеќе е подобро

Ова е дури и прифатливо!