Ознака: YouTube

СОФТВЕР, Топ

Google ја олесни навигацијата за својата YouTube апликација

Google почна со имплементирање на поголемо ажурирање за својата YouTube апликација на Android и iOS платформите. Ажурирањето донесува нови функции, поедноставен интерфејс и гестикулации. Сега на поинтуитивен начин е можно…

ИНТЕРНЕТ, НАЈНОВИ

YouTube ги објави најдобрите смартфони за гледање видеа

YouTube го објави лансирањето на иницијативата YouTube Signature, во рамките на која видеохостингот планира да се препорачува за смартфони кои најдобро одговараат за гледање на видео содржини на истоимената платформа….

ИНТЕРНЕТ, Featured

YouTube ја тестира Explore опцијата за полесно пронаоѓање содржини (ВИДЕО)

YouTube експериментира со Explore опцијата, која на корисниците ќе им овозможува полесно да стигнат до каналите и содржините кои ги интересираат. Новата опција им е наменета на мобилните уреди, а…