Ознака: Galaxy S23 Ultra

МОБИЛНИ, Тренди

Samsung подготвува надградба за серијата Galaxy S23 – што ќе се подобри

На почетокот на минатиот месец Samsung ја претстави серијата Galaxy S23, додека на крајот на истиот месец ја доби првата надградба. Според последните информации, Samsung подготвува ново ажурирање за моделите…

МОБИЛНИ, Топ

ВИДЕО: Galaxy S23 Ultra конечно нуди опција за лесна замена на батеријата

Батериите на телефоните се деградираат со текот на времето, што е една од причините зошто луѓето купуваат нов паметен телефон на секои неколку години. Сервисирањето и поправките на телефонот честопати…

МОБИЛНИ, Топ

Доаѓањето на најсјајната ѕвезда од Galaxy серијата одбележано со спектакуларен настан

По глобалната премиера, серијата Galaxy S23 и официјално беше претставена во Северна Македонија. По повод пристигнувањето на најновата серија смартфони Galaxy S, компанијата Samsung Electronics организираше промоција во познатиот скопски…