Ознака: Рецензија

МОБИЛНИ, БЕНЧМАРК, Топ

РЕЦЕНЗИЈА: Huawei P Smart 2021 – Модерен смартфон по достапна цена

Huawei P Smart 2021 е одличен all-round смартфон наменет за корисниците кои сакаат солидна батерија, употреблива камера и квалитетна изработка по прилично ниска цена НИКОЛА БУРАГЕВ Доколку спаѓате меѓу лицата…

МОБИЛНИ, БЕНЧМАРК, Тренди

РЕЦЕНЗИЈА: Samsung Galaxy Note20 Ultra – Импресивен во секој поглед

Galaxy Note20 Ultra е апсолутен врв на понудата на водечкиот светски производител на смартфони Текст и фото: НИКОЛА БУРАГЕВ Паметните телефони од Galaxy Note серијата секогаш биле демонстрација на моќ…