Новиот „Ауди A7 спортбек“ – динамика во најубава форма

Новиот „ауди A7 спортбек“ претставува нов стил на „гран турер“ кој нуди систематска дигитализација, динамично возење и просторен концепт. Големото

Повеќе

Mercedes во Женева ја открива новата спортска лимузина

Германскиот произведувач, на женевскиот авто-салон ќе ја претстави продукциската верзија на минатогодишниот концепт AMG GT. Новиот модел за кој моментално

Повеќе