Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, НАЈНОВИ

Како iPhone 8 поднесува гребење, палење и превиткување? (Видео)

Како што налага традицијата, секој нов телефон кој ќе се појави на пазарот, подложен е на тестови за издржливост кои се популарни на интернетот. Специфично, „JerryRigEverything“ ни го претставува новиот…

МОБИЛНИ, Featured

HTC во ноември ќе го претстави U11 Plus со формат на екранот 18:9

Тајванската компанијата HTC и натаму работи на нови телефони и покрај тоа што деновиве беше објавено дека Google го купил делот за дизајнери и интелектуална сопственост на компанијата. Сепак, HTC…