Категорија: МОБИЛНИ

МОБИЛНИ, Featured

Популарни смартфони со најдобар screen-to-body однос

Иако владее големо возбудување поради почетокот на ерата на телефони без рамки, револуцијата “all-screen” или “edge-to-edge” не е во полн нек. Во своето истражување, сајтот PhoneArena пронајде само пет популарни телефони што…

МОБИЛНИ

Samsung со оперативна добивка повисока за 70 проценти

Samsung објави дека оперативната добивка на компанијата во второто тромесечие ќе биде за 70 проценти поголема отколку во истиот период минатата година. Јужнокорејскиот технолошки гигант денеска ја објави проценката дека…