Сите уживаме во преубавите есенски денови. Топлото време кое што и не е баш типично за овој период од годината, ни донесе многу позитивна енергија, можност да си го продолжиме летото, да создаваме нови спомени и да уживаме во прошетките насладувајќи се на преубавите есенски пејсажи.

Credissimo ти носи причина плус за радост, која гарантирано ќе ја направи оваа есен повозбудлива.

Од денес започнува новата промоција со неверојатно големи попусти од каматата.

Каква е новата промоција?

Новата промоција може да ја искористат сите нови и веќе постоечки клиенти на компанијата.

Новите кленти може да аплицираат за целосно бескаматен кредит со 0% камата и 0% трошоци, со тоа што можноста за отплата е еднократно или на рати.

Сите веќе постоечки клиенти ќе добијат 60% попуст од каматата.

До кога трае промоцијата?

Промоцијата ќе трае само оваа недела, т.е. до 5.11.2023.

Како да аплицираш?

  • Целосно онлајн, преку веб-сајтот на www.credissimo.mk
  • Преку чат-каналите на Credissimo
  • На телефонскиот број 15020

Искористи ја страшно добрата понуда и обезбеди си пари навреме за сѐ што ќе посакаш!

 

ПР