Ознака: Credissimo

ПРИЈАТЕЛИ

Credissimo подарува една бесплатна рата

Новогодишните празници завршија, но подарувањето продолжува. Credissimo мисли на своите потенцијални и веќе постoечки клиенти и после празниците. Каква е новата промоција? Пред неколку дена започна нова промоција која ќе…

ПРИЈАТЕЛИ

Во Credissimo веќе секој ден е Orange Day!

Заради зголемената заинтересираност на клиентите, Credissimo известува дека промоцијата за планираните Orange Days ќе биде продолжена до 10.12.2023. Добро препознатливата кампања Orange Days која Credissimo ја организирана трета година по ред…

ПРИЈАТЕЛИ

Како да ги прескокнеш сомнежите со Credissimo?

Credissimo продолжува да докажува дека навистина е симбол за динамична високотехнолошка компанија. Поттикнати од желбата нивните клиенти да бидат максимално безбедни, тие иплементираа нови иновативни процедури коишто го прават процесот…

ПРИЈАТЕЛИ

Credissimo станува симбол за поддршка и мотивација на првачињата

Добрите примери создаваат традиција полна со визија, способност за планирање и дејствување, со цел подобрување и успешност на секоја акција. И најмалите промени, често резултираат со огромни промени во образовниот…

ПРИЈАТЕЛИ

Последни денови од наградната игра на Credissimo – Вклучи се и добиј сега!

Кој ќе биде вториот добитник на патување во Италија? Наближува крајот на наградната игра „Ma Tantissimo со Credissimo“. Нетрпеливо се очекува доделувањето на втората главна награда. Кој ќе биде најсреќниот…