Кој ќе биде вториот добитник на патување во Италија? Наближува крајот на наградната игра Ma Tantissimo со Credissimo“. Нетрпеливо се очекува доделувањето на втората главна награда. Кој ќе биде најсреќниот кому ќе му се исполни сонот да ја посети единствената Италија? Тоа ќе се открие на 15.08.2023.

Доколку ги правиш последните подготовки за летен одмор, или, пак, сакаш да купиш нова веспа, подготвуваш голем настан за твоите најмили, или, пак, едноставно чувствуваш дека е време да ја обновиш гардеробата и ти е потребна финансиска помош, искористи ја можноста и земи кредит со 0 % камата и трошоци за 3 месеци рок на отплата. Директно ќе бидеш вклучен во последните извлекувања на наградната игра, а доколку имаш среќа можеш да добиеш една од многуте “tantissimo” награди.

Правилата за наградната игра можеш да ги видиш на овој линк.

Кој има право на учество?

Право на учество во Ma Tantissimo со Credissimo“ имаат сите постоечки и нови корисници, кои ќе аплицираат за кредит до 13.08.2023. Сите кои не се корисници на услугите на Credissimo, а сакаат да учествуваат во наградната игра, можат да ја искористат промоцијата која ја нуди Credissimo со 0 % камата за 3 месеци рок на отплата. Аплицирањето за кредит е брзо, лесно и едноставно. Може да се аплицира онлајн на www.credissimo.mk и со јавување на телефонскиот број 15020, без комплицирани процедури и дополнителни чекања. Парите ќе стигнат веднаш на твојата сметка по одобрувањето. При отплата на кредитот не се плаќа камата и дополнителни трошоци – едноставно, колку се зема толку се враќа.