Социјалната мрежа „Инстаграм“ повторно работи.

Откако корисниците ширум светот пријавија проблеми, „Инстаграм“ беше недостапена апликација за користење.

Сега на оваа популарна социјална мрежа може повторно да се пристапи без никакви проблеми.

Инаку, „Инстаграм“ е онлајн споделување фотографии и социјално вмрежување што им овозможува на корисниците да фотографираат, да применуваат филтри на нив и да ги споделуваат тие слики на неколку начини, вклучително и преку социјалните мрежи како што се Твитер и Фејсбук.