Италија никогаш не била поблиску за најхрабрите авантуристи и сите оние кои се во потрага по летна италијанска авантура. Речиси и да можете да го почувствувате „tantissimo“ вкусот на единственото џелато од некој од познатите италијански плоштади, или пак звукот на туристичката врева измешана со гласните довикувања на Италијанците. Наградната игра „Ma Tantissimo со Credissimo“ само што започна, а веќе се доделени првите седмични награди.

Првите електронски извлекувања на наградите по случаен избор веќе се реализирани. Извлечени се неколку добитници: 2 добитници на ваучер за вечера во италијански ресторан, 4 добитници на курс по италијански јазик и  2 добитници на ваучер за кошница со италијански прехранбени производи.

Организаторите на наградната игра им честитаат на првите среќни добитници, а ги охрабруваат сите останати да се упорни и трпеливи затоа што среќата ќе ги следи најсреќните сѐ до 13.08.2023 година, кога завршува оваа наградна игра со „tantissimo“ вредни награди.

Какви правила има оваа наградна игра?

Право на учество во наградната игра со италијански шмек, имаат сите нови и постоечки корисници, што ќе земат кредит за времетраење на целиот период на наградната игра. А,  сите оние кои не се корисници на услугите на Credissimo можат да се вклучат во наградната игра искористувајќи ја промоцијата 0% камата за 3 месеци. Процесот за аплицирање на кредит е едноставен, брз и лесен. Се аплицира исклучиво онлајн на www.credissimo.mk или на телефонскиот број 15020, без комплицирани процедури и чекање  парите стигнуваат на сметка веднаш по одобрувањето. Додека се отплаќа кредитот, не се плаќаат камата и трошоци – едноставно, колку се зема толку и се враќа.

Сите останати учесници сѐ уште се во игра за главната награда, патување во Италија, која ќе ја додели Credissimo и тоа двапати во склоп на планираните две главни извлекувања. Среќните добитници на патување во Италија ќе бидат извлечени по 8. и 16. седмица од наградната игра.

Најновите информации во врска со наградната игра, можете да ги пронајдете и на официјалните страни на социјалните мрежи на Credissimo: Facebook [@credissimo.mk] и Instagram [@credissimo_mk].

 

ПР Текст