Започнаа долгоочекуваните Orange Days во Credissimo!

Се ближи овогодишниот Black Friday, а твоите желби и потреби за шопинг се сѐ поголеми?

И оваа година искористи ги Orange Days во Credissimo, со најдобрата понуда – 100 % попуст. Колку земаш, толку враќаш! Направи мега-шопинг во твоите омилени продавници по најниски цени!

Секој нов клиент кој ќе земе кредит со рок на отплата 3 месеци добива 100 % попуст. Исполни ги своите желби, обезбеди си дополнителни финансиски средства со 100 % попуст, благодарение на Orange Days, и искористи ги неверојатните попусти кои те очекуваат овој Black Friday!

До кога ќе трае промоцијата Orange Days?

Промоцијата ќе трае до 04.12.2022. За да ја искористиш:

  • Пополни апликација за кредит, целосно онлајн на credissimo.mk;
  • Добиj одговор за само неколку минути, без да одиш во филијали;
  • Земи го одобрениот износ директно на твојата трансакциска сметка.

Доколку не си бил клиент на Credissimo, сега е вистинскиот момент да се приклучиш на групата од илјадници задоволни клиенти, по најдобри услови, со 100 % попуст.

Искористи ги Orange Days во Credissimo и уживај во пазарењето без никакви скриени трошоци!

 

ПР Текст