Само ДЕНЕС, 11.11.2022 Нептун Македонија, ја организира акцијата „SINGLES’ DAY” проследена со одлични понуди, големи попусти за сите купувачи.

Нептун како најголем малопродажен ланец за бела техника и електроника во Македонија, на своите купувачи им дава неповторлива можност да набават продукти од целокупниот продажен асортиман по промотивни цени. Од машини за перење алишта и фрижидери, преку најновите модели на телевизори, компјутери и таблети, па сè до мобилни телефони и мали апарати за домаќинство, секој купувач ќе може да најде нешто соодветно и поволно за себе.

Малопродажната мрежа на Нептун е веќе 20 години присутна на македонскиот пазар, во моментов е застапена со 26 продажни места во 21 град во Македонија.

ПР Текст