Credissimo како компанија којашто е докажан доверлив партнер за соработка, и понатаму се стреми да го задржи својот квалитет преку примена на добрите, утврдени практики во односите со клиентите.

Со гордост потврдуваме дека и оваа година, нашата водечка финтек-компанија по вторпат се здоби со големото признание – Сертификат за деловна успешност! Со овој сертификат Credissimo и оваа година е во топ 2 % најуспешни фирми во Македонија. Credissimo ги исполнува сите 20 индикатори за финансиска успешност, ликвидност, солвентност и долгови, кои се клучни за добивање на ова престижно признание.

Credissimo и оваа година ја докажа својата транспарентност на двете клучни основи, односно како во односот со клиентите, така и во односот со своите бизнис-партнери.

Совет од Credissimo

Лојалноста и довербата се столбовите на успешното пријателство. Базирајте ги вашите пријателства на овие два столба, без разлика дали се однесува за приватниот или професионалниот живот. Довербата и лојалноста во корпоративниот свет се стекнуваат базирани на факти, затоа секогаш бирајте партнер за кој можете да докажете дека во практиката се покажал лојален и доверлив.

ПР Текст