Бесплатни содржини до следното известување

Хрватската стриминг услуга Pickbox NOW преку официјалните профили на Facebookи Instagram упати апел за солидарност, одговорно однесување и помош на општеството кон поединците и компаниите.

За во оваа неочекувана ситуација да го дадеме својот мал придонес кон заедницата, овозможено е бесплатно користење на услугата Pickbox NOW. Сите серии, филмови и документарни емисии се достапни неограничено на подрачјата на Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, Словенија, Македонија и Црна Гора.

За пристап до сите содржини од понудата доволна е само регистрација, без внесување податоци за плаќање, на www.pickbox.tv илиапликацијата Pickbox NOW.