ВИДЕО И ФОТО: Никола Бурагев

Валета, Малта – Ексклузивно видеа од Hands On зоната каде што сите присутни на настанот Samsung Forum 2020 во Валета, Малта можеа за да ги испробаат новите смартфони на Samsung – Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra, како и преклопниот смартфон на јужнокорејската компанија Galaxy Z Flip. Новите уреди премиерни беа претставени на настанот Unpacked во Сан Франциско одржан на 11. февруари.