Како изгледа кога 800 дронови формираат облик на авион на ноќното небо видоа сите што присуствуваа на авијациската конвенција во Нанчанг, Кина.

Дроновите формираа облик на хеликоптер и на стар авион.

Целта на настанот е да се поттикнат поголеми вложувања во авијацијата во Нанчанг, јавуваат медиумите.