Одлично решние за сите кои сакаат да го трошат времето со квалитетни филмови и серии.

Луѓето многу често мислат дека постојат само три опции ако сакаат да уживаат во врвните филмови и серии – плаќање, кражба и стримиг со лош квалитет.

Меѓутоа, постои уште една опција за која луѓето не се свесни. Во прашање е апликација која ви дозволува да стримате илјадници филмови и ТВ серии директно iPhone, iPod или Android уред – целосно бесплатно.

Апликацијата се вика Tubi TV, бесплатна е, целосно легална и преполна со одлични содржини.

Секако, нема да можете да ги гледате филмовите кои само што се појавијам, но ќе имате на располагање релативно нови филмови и серии.

А тука се и многуте оригинални содржини кои не можете да ги најдете на други места.

И она што е најдобро, не постои никаква финта. Вистина, ќе морате да истрпите неколку реклами одвреме навреме, но тоа не се разликува многу од премиерите на телевизија или кабловска.

Апликацијата можете да ја преземете од App Store или Google Play Store,