Ви презентираме ексклузивни фотографии од Hands On зоната каде што сите присутни на настанот Unpacked 2018 во Барселона можеа за прв пат да ги испробаат новите смартфони на Samsung – Galaxy S9 и S9+.

ФОТО: Никола Бурагев